Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 / Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom.. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο. 11:04 μμ, σαββατο 22 μάι 2021. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά.

Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η είσοδος του κρμέντσικ στο 80' άλλαξε τις ισορροπίες και ο. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος με γκολ του κρμέντσικ στο 90'. Να σηκώσει και το κύπελλο ελλάδας θέλει στον αποψινό τελικό, στο οακα, ο ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον παοκ.

To Kypello Sth 8essalonikh
To Kypello Sth 8essalonikh from www.zougla.gr
Να σηκώσει και το κύπελλο ελλάδας θέλει στον αποψινό τελικό, στο οακα, ο ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον παοκ. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Πλάσαρε ψύχραιμα τον σα και χάρισε στον παοκ το τρόπαιο στο 90΄! Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. 11:04 μμ, σαββατο 22 μάι 2021.

Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό!

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Πλάσαρε ψύχραιμα τον σα και χάρισε στον παοκ το τρόπαιο στο 90΄! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό. 11:04 μμ, σαββατο 22 μάι 2021. Να σηκώσει και το κύπελλο ελλάδας θέλει στον αποψινό τελικό, στο οακα, ο ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον παοκ. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Η άμυνα πρόδωσε τον πρωταθλητή στο 90′. Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό.

Ο παοκ ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου ελλάδας. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους.

Olympiakos Paok 1 2 Epeisodia Stoys Panhgyrismoys Fosonline
Olympiakos Paok 1 2 Epeisodia Stoys Panhgyrismoys Fosonline from www.fosonline.gr
11:04 μμ, σαββατο 22 μάι 2021. Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό. Να σηκώσει και το κύπελλο ελλάδας θέλει στον αποψινό τελικό, στο οακα, ο ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον παοκ. Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο.

Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον. Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Ο παοκ ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου ελλάδας. Να σηκώσει και το κύπελλο ελλάδας θέλει στον αποψινό τελικό, στο οακα, ο ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον παοκ. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η είσοδος του κρμέντσικ στο 80' άλλαξε τις ισορροπίες και ο. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο. 11:04 μμ, σαββατο 22 μάι 2021.

Ο ολυμπιακός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά η είσοδος του κρμέντσικ στο 80' άλλαξε τις ισορροπίες και ο. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Κυπελλούχος ελλάδας για το 2021 αναδείχθηκε ο «δικέφαλος του βορρά» με «χρυσό.

Olympiakos Paok 1 2 Vids Gazzetta
Olympiakos Paok 1 2 Vids Gazzetta from www.gazzetta.gr
Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Πλάσαρε ψύχραιμα τον σα και χάρισε στον παοκ το τρόπαιο στο 90΄! Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό.

Ο δικέφαλος κατέκτησε το 8ο κύπελλο στην ιστορία του αφού.

Πλάσαρε ψύχραιμα τον σα και χάρισε στον παοκ το τρόπαιο στο 90΄! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο κρμέντσικ που σκόραρε στην εκπνοή. Ο αντελίνο βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο. Του παναγιώτη μαυρίδη mavridis@makthes.gr ήταν μία μαγική βραδιά για τους. Ο κρμέντσικ βρίσκει δίχτυα στο 90' και στέλνει στα ουράνια τον παοκ! Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του βιεϊρίνια και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον εμβιλά. Το κύπελλο ξανά στον πύργο το λευκό! Ολυμπιακός και παοκ διεκδικούν απόψε στο οακα το τρόπαιο του κυπέλλου ελλάδας ποδοσφαίρου στον τελικό. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom. 11:04 μμ, σαββατο 22 μάι 2021. Η άμυνα πρόδωσε τον πρωταθλητή στο 90′. Να σηκώσει και το κύπελλο ελλάδας θέλει στον αποψινό τελικό, στο οακα, ο ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον παοκ.

Κυπελλούχος ελλάδας ο δικεφάλος (vid) από newsroom ολυμπιακοσ. Πλάσαρε ψύχραιμα τον σα και χάρισε στον παοκ το τρόπαιο στο 90΄!